Wij zijn Nathalie en Dominique

Per 1 april 2015 hebben wij Tutti Frutti Zandvoort overgenomen. Dat doen wij met zoveel plezier en passie, het is dan ook elke dag een feestje om naar de winkel te gaan.

Klanten zijn altijd verbaasd over onze collectie, “WOW wat ziet de kleding er geweldig uit” en ”heeft u deze een maatje kleiner, of groter?”. Wij hebben ons doel bereikt door zo selectief kleding in te nemen. Van elk kledingstuk hebben we er maar 1 op voorraad, behalve als we een zending nieuw binnen krijgen of als we zelf inkopen. We doen elke week een fotoshoot, zodat we elke dag een foto kunnen plaatsen op Facebook en Instagram. Dat kunnen we doen omdat er dagelijks kleding wordt ingebracht. Onze website houden we zelf bij, het liefst zetten we er alles op maar daar is helaas geen tijd voor en daarbij wordt het vaak meteen in de winkel verkocht.

Kortom 2 bezige bijen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt.

Kleding uitzoeken, kleding inschrijven, fotoshoots, website bijhouden, koffie drinken met klanten, Facebook reacties beantwoorden, elke dag de winkel aanvullen en dagen die veel te kort zijn, zijn we nog wat vergeten…?

FASHION NEVER SLEEPS SO NEITHER DO WE